Kundestøtte

Hvis du har spørsmål om kontoen din, fakturering, passord, eller om du har tekniske problemer, sjekk ut våre supportsider og vanlige spørsmål.

Ny til 24hcams.com?

Velkommen til 24hcams.com, den mest populære nettsiden for live webkamera på Internett! Du kan chatte med amatørunderholdere eller ekte pornostjerner mens du ser dem på webkamera. Nettpraten og videoen på 24hCams er live (med mindre du har valgt et show fra et tidligere opptak), slik at du kan chatte med underhodleren og se ham eller henne svare og fremføre kun for deg!

Under finner du noen løsninger til vanlige problemer ved bruk av 24hcams.com og svar på vanlige spørsmål. Ta kontakt med vår live kundestøtte med eventuelle spørsmål eller bekymringer.

Vanlige spørsmål

Velkommen til vanlige spørsmål på 24hCams. Vår kundestøtte har samlet en rekke av de mest vanlige spørsmålene på dette nettstedet. Hvis du ikke finner et svar på noen av dine spørsmål eller bekymringer, må du kontakte kundestøtte for å få et umiddelbart svar.

Kundestøtte

Hvis du har spørsmål som ikke besvares her, eller du har et teknisk problem, vil vår kunderepresentanter være tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året for å hjelpe deg.

Fakturering kundestøtte:

    Vi fakturerer våre kunder på en diskret måte. Dersom du skulle bestemme deg for å kjøpe tilgang til betalingstjenester, vil kontoutskriften din vise en av følgende:
  • ECHST.NET
  • EPOCH.COM *ICFTECHNOL

Avslutt kontoen din

Hvis du ikke er fornøyd med din 24hCams-opplevelse, kan du avslutte kontoen din her. Kontoen din kan reaktiveres til enhver tid på et senere tidspunkt.

Trenger du ytterligere hjelp?

Live støtte

Klikk her for nettprat med vår kundestøtte.

På telefon

US: (866) 941-3982
Telefonnumre til kundestøtte i andre land